Onze VR Room

Onze VR Room

Onze VR Room

Onze VR room

De VR Room (virtual reality) heeft de nieuwste VR brillen die zorgen voor de perfecte beleving, met totaal maximaal 4 personen kan je deze ruimte spelen. Je ziet elkaar digitaal lopen en je waant je op een ruimtestation of diep onder de zee of zelfs terug in de middeleeuwen. Door de controllers in je hand en het geluid in de bril ga je helemaal op in de omgeving en kan je samen het spel gaan spelen. Zijn jullie super snel in onze digitale escape rooms, dan vullen we de tijd op met Laserbots zodat je ook een uur beleving hebt.

Dragon Tower

In de middeleeuwen zijn jullie gevangen door een slinkse Alchemist, die jullie wil offeren aan de hongerige Draak.  Lukt het jullie om de alchemist te slim af te zijn en voor etenstijd van de draak hier heelhuids uit te komen?

Depths of Osiris

Als schatjagers hebben jullie na gevaarlijke missies eindelijk de verzonken stad Osiris gevonden. Met je duikspullen aan beginnen jullie reis op diepzee platform Oceanus 5 de missie om de lost crown terug te vinden die een groot fortuin waard is. Lukt het jullie om de lost crown te vinden voor jullie zuurstof op is?

Space Station Tiberia

Je zit op Space Station Tiberia, een giga meteoriet is onderweg om de aarde te verwoesten. Je bent zojuist geraakt door heelal puin, lukt het jullie op tijd om de space station te maken zodat de giga meteoriet vernietigd kan worden?

Laserbots

Lazerbots (super leuk voor kinderen en of een kinderfeestje). Je staat op een planeet met je vrienden en je word aangevallen door bots, kan jij de bots verslaan?

Plank Experience

Dit is de ultieme uitdaging om te kijken hoe stoer jij bent, en durf je het aan om toren hoog in de lucht over een plank te lopen. Vele voor je hebben het al niet aangedurfd, dit spel is vooral leuk als korte uitdaging en gegarandeerd doet dit aanslag op je lachspieren. (Zeker leuk als onderdeel van een team building) ps zorg dat je je camera bij de hand hebt voor de na pret.

Virtual reality
vr kinderfeestje
virtual reality dragon tower
De Graethei

Vraag & Antwoord

Some description text for this item

U vind ons aan de parkeerplaats van het Sint Antoniusplein 5, 6129 EV Urmond

# Een escape room is een avontuur waarbij je als groep verschillende puzzels moet oplossen. Het doel is om uit een kamer te ontsnappen.

#

Virtual Reality ervaar je bij The VR Room. “Virtual Reality” betekent letterlijk schijnbare werkelijkheid. Het is een digitale wereld waar jij als “inwoner” alle aspecten kan ontdekken.

pannenkoeken kinderfeestje

Onze VR room is uitermate geschikt voor kinderen. Meer weten over de mogelijkheden van een kinderfeestje

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!